Goedkope verhuur van containers

Wij verhuren containers aan bedrijven en particulieren en proberen hiervoor duidelijk afspraken te maken voor onszelf en de klant. Wij leggen de klanten uit wat er in orde gebracht moet worden voor officiële instanties. Prijzen vanaf 173,55 euro exclusief BTW, met speciale voorwaarden voor Hoboken, Hemiksem , Wilrijk, Antwerpen-kiel, Schelle , Aartselaar.

Persoonlijke service én prijzen

Onze containers kunnen gehuurd worden voor allerlei soorten afval van afbraak tot inboedels. Voor prijzen rond onze verhuur van containers vragen wij om persoonlijk contact op te nemen. Wij zijn niet de grootste maar misschien wel de goedkoopste in onze regio maar willen ook steeds een persoonlijke service voorzien waardoor onze prijzen ook steeds per project worden afgesteld.

Goede afspraken

Dankzij goede afspraken weet u meteen wanneer de container voor uw deur wordt geplaatst en kunt u eveneens de nodige vergunningen en toelatingen voorzien. Ook daar zien we samen met u op toe dat alles volgens de regels verloopt.

Sluikstort gaan we tegen doordat bij elke container een dekzeil wordt bijgeleverd.

En indien u niet zeker bent welke soort van container u juist nodig heeft, kunnen we u steeds persoonlijk advies geven.

Nog extra vragen rond onze dienst verhuur van containers uit Hoboken bij Antwerpen? Neem snel even contact op via de website voor container verhuur, of stel uw vraag via 03/828.91.23